Compensatie lidmaatschap

Langs deze weg delen wij dan ook graag ons voorstel met betrekking tot het compenseren van de contributies met je.

Keuze 1: Ik steun JMSC volledig

Ik ga ermee akkoord dat mijn lidmaatschapscontributie die betrekking heeft op de periode van sluiting volledig gebruikt wordt om te investeren in mijn club en het in dienst houden van de medewerkers. Ik blijf JMSC voor honderd procent steunen. Als compensatie krijgt ik in ieder geval een VIP-uitnodiging om met maximaal vier personen de unieke presentatie van astronaut André Kuipers bij te wonen in een lokaal theater, zodra dit weer mogelijk is.

Keuze 2: Ik laat iemand anders ook sporten

Ik zou graag gebruik maken van de optie om iemand uit mijn persoonlijke omgeving zonder kosten te laten sporten voor een periode die net zo lang duurt als deze sluiting van de club onder de dezelfde voorwaarden als die gelden voor mijn lidmaatschap. 

Keuze 3: Ik ontvang een tegoed  op mijn clubtag

De helft van de door mij betaalde lidmaatschapscontributie die betrekking heeft op de periode van sluiting wordt gecompenseerd met een tegoed.

Dat betekent dat de automatische incasso van jouw volledige lidmaatschap doorloopt, maar dat we vijftig procent van dat bedrag direct storten op je persoonlijke clubtag. Die is gekoppeld aan je ledenaccount bij JMSC. Je kunt het bedrag op je clubtag gebruiken voor het afrekenen van sportdrankjes, gezondheidsshakes , tosti’s, panini’s of de zonnebank.

Keuze 4: Mijn tegoed gebruik ik voor het JMSC-menu

Zie keuze 3.

Het tegoed op je clubtag wissel je in voor adviezen, behandelingen, metingen of Personal Trainingen van dertig minuten.

Klik hier om op onze fitness menukaart te kijken!

Er zijn vijf hoofdgroepen, die weer zijn onderverdeeld in vijf subcategorieën:

  • Conditie & Vet verbranden                   waarde € 27,50
  • Voeding advies & Mental power           waarde € 30,-
  • Pijnvrij bewegen Mylogenics                waarde € 32,50
  • Beter bewegen & Meer kracht             waarde € 27,50
  • Warming up & Ontspanning                 waarde € 27,50

Klik hier om je keuze te bevestigen. Wij nemen contact met je op om je verder te helpen met je  persoonlijke keuze en je wensen in te plannen.

>>> Kies je voor compensatiemogelijkheid 3 of 4: de waarde van het tegoed op je clubtag kun je opvragen bij de receptie. Het tegoed is geldig tot 31-12-2021. 

>>> Als je je lidmaatschap hebt opgezegd en je twijfelt of je daar goed aan hebt gedaan, kun je deze opzegging natuurlijk nog ongedaan maken. Je kunt dan natuurlijk alsnog kiezen uit de vier bovenstaande opties.

>>> Wist je dat je nu al kunt reserveren voor een personal training in onze JMSC-tent met een heater? Die trainingen vinden geheel plaats volgens de coronarichtlijnen. (Buiten sporten is immers toegestaan). Onze personal trainers staan voor je klaar.

Stuur ons jouw keuze.